Pozdravljeni!


Sem Dagmar, glasnica Duhovnega Sveta. Predstavljam vez med živimi in živimi, saj se lahko po blagoslovu ter nalogi Jezusa Kristusa pogovarjam z vsemi dušami Duhovnega Sveta. Povežem vas lahko z vašimi vodniki ali svojci, ki so prestopili v življenje onostranstva. Kot mediju mi je dano, da jih lahko vidim, slišim in z njimi govorim.

Potrdim vam lahko, da se s smrtjo življenje v onostranstvu nadaljuje, kar mnogim ljudem daje občutek miru in nov smisel življenja. Za nekatere so ta sporočila le potrditev za to kar že vedo. Za druge pa začetek razumevanja življenja po življenju.
Prvi glas onostranstva me je ogovoril pri mojih šestih letih. Duhovno čutenje se je nato v meni prebudilo v najstniških letih, ko me je neznana sila vodila k prebiranju knjig o duhovnosti in k zavedanju o življenju po življenju. Nato sem preko svoje mame spoznala dva človeka, ki sta postala moja voditelja in prijatelja. Takrat se je pričelo naše skupno delo v povezavi s samim duhovnim svetom. Sledilo je sedem let duhovne rasti, učenja in spoznavanja univerzuma s pomočjo naših duhovnih vodnikov in zapisov v večnosti onostranstva.


Na voljo sem vam na osebni seansi.

 

 

 

KONTAKTIRAJTE ME

Za termin seanse se lahko naročite po telefonu ali po elektronski pošti.

Predvidevam, da boste (preden se odločite za seanso) imeli še veliko vprašanj. Tudi za ta vprašanja sem vam na voljo preko telefona in elektronske pošte.

mail: dagmar@glasovi.si  

GSM: 041 856 060

PRIPOROČENO BRANJE