Izkustva

Spoštovana ga. Dagmar, prejela sem vaš odgovor.
Zame je to neprecenljiva pomoč.
Velikokrat do sedaj sem pomoč dobila, če sem za njo tudi prosila, večno vam bom hvaležna za iskrene besede, katere so zelo globoke, resnične, življenjske.
Ko sem brala vaše sporočilo - ta trenutek nisem bila za ampak res nekje v večnosti. Začutila sem vso moje življenje v zadnjih 30 letih in bilo mi je lepo, ker kljub vsej negativnosti katero sem jaz čutila vsa ta leta, vem da sem imela ljubljenega človeka ob sebi, kateri me je varoval in kot čutim sedaj me (nas) varuje tudi sedaj. Hvala vam za vse.
A., Semič

Spoštovana ga. Dagmar, še enkrat iskrena hvala.
Odprli Ste mi novo obzorje.
Če boste kdaj koli, karkoli delali na tem področju, da sem lahko v pomoč bi bila zelo počaščena.
I., Ptuj

Draga Dagmar!
Hvala, da ste si vzeli čas zame. Res neverjetna izkušnja…še imam solze v očeh…duša pa lahkotno poje… VSE DOBRO VAM ŽELIM!
S., Limbuš

Duhovni svet mi ni tuj in od nekdaj sem čutila, da obstaja nekaj višjega nad nami, katerega del smo mi vsi. To, da imam priložnost na tem svetu čutiti duhovni svet, čutiti to ljubezen, mir in blaženost pa je dar, ki nam je vsem dan, samo poslušati se moramo. Ko sem šla k Dagmar na pogovor s svojim vodnikom sem čutila vse zgoraj našteto in še več. Dobila sem mnoge odgovore, ki so mi bili v trenutku, ko so bili povedani jasni zakaj je tako. Moj vodnik mi je stvari razložil tako, da sem razumela. Še preden sem dobila besedo, kajti najprej je vodnik govoril, je odgovoril na vsa vprašanja, ki sem jih imela pripravljena. Tako, da ko sem prišla do besede, sem morala malo razmisliti, kaj sploh vprašati...Morda bi se nekomu, ki še ni imel stika z duhovnim svetom zdelo, da to ni nič posebnega, ampak je, iz lastnih izkušenj lahko rečem, da mi je moja duša nadvse hvaležna, da ji dajem ljubezen in da jo poslušam, da sem si/ji dala to priložnost in stopila korak višje k duhovnemu svetu.
K., Kamnik pod Krimom

Življenje nam prinese različne naloge in poti. Moje je povezano z duhovi že od samega otroštva. Pri petih letih sem se pogovarjal z njimi in so me vodili skozi prestrašene noči in ko sem povedal mami kaj mi sporočajo so me obtožili laži. Od takrat sem se nehal pogovarjati, ker sem imel prepoved velikih in pametnih! Čas je prinesel svoje in mojo samostojnost v življenju so se ponovno odprle energije dojemanja, da ne obstaja samo ta svet in da jih je veliko. Ko sem zvedel za ga. Dagmar in se povezal s svojo dušo sem bil presrečen ker sem ugotovil, da ima moje življenje smisel in da sem postoril vse kar je v mojem programu. Veselim se nove prihodnosti ker se poti odpirajo.
Svetujem, da si vzamete trenutek in se pogovorite s svojo dušo ali vodnikom preko Dagmar povem vam, da se splača.
B., Ljubljana (Videm Dobrepolje)

Nejeverec je vstopil v drugi svet.
In je drugi svet, so stvari, bitja, znanja, moči, energije in bivanja nad nami.
In tudi z nami.
Prejmem sporočilo, namig, priporočilo.
Le po vloženem delu, le zasluženo, a postoritev mora biti moja.
S., Ljubljana

Pozdravljena Dagmar.
Ko bi vi vedeli kako sem vesela, da sem prišla do vas. Zelo lahkotno se počutim in brezskrbno kljub vsem težavam, ki jih imam. In verjamem, da jih bom rešila uspešno in čim prej. Čeprav me na trenutke zagrabi panika in vse ostalo, pa imam moč, da se ustavim in zadiham.
Hvala za posredovano literaturo, z veseljem jo bom prebrala.
B., Velenje

Dagmar poznam že vsaj pet let. Srečujeva se na meditacijah in vem, da je topel in krasen človek. Tudi v njen dar niti najmanj ne dvomim. In vseeno sem dolgo oklevala, preden sem se odločila za seanso. Strah me je bilo postaviti vprašanja in strah me je bilo, kaj bom prejela kot odgovor. Bala sem se, da mi bo srečanje postavilo življenje na glavo in me prisililo v spremembo, ki si je ne želim. Sprememba se je zgodila, ampak tista prava, ko se človeku zdi, da je vse popolnoma drugače in obenem popolnoma enako kot prej. Da se mi je življenje postavilo na nove temelje in da je zdaj na meni, da ozavestim in opustim škodljive vzorce.
Hvala, Dagmar!
M., Ljubljana

Bolečina, solze, jok ... so me spremljali skozi življenje.Ob tudi vseh začutenih trenutkih SREČE v sebi, sebe, bivanja tukaj in zdaj...!Nekaj v meni mi je govorilo, da je »nekaj« močnejšega od mene, moje volje, dela, vztrajnosti, predajanja mnogim... premnogim Dušam na tem svetu, v tem življenju. Po »naključjih« - ki to seveda niso in niso bila, sem prišla do »medija«, do ge. Dagmar.Razgovori z mojimi pokojnimi starimi starši, kasneje mojimi DUHOVNIMI VODNIKI,... in sedaj mojim pokojnim očetom, so mi odstranili mnogo tančic skrivnosti bolečin, katere sem morala živeti tukaj, zdaj, v tem življenju - tega telesa.Pogovor s preminulim očetom - njegovo Dušo, njegovo globoko in iskreno opravičilo za storjeno »zlo« nad menoj v najinem skupnem življenju, me sedaj močno osvobaja žalostnih, težkih, izprijenih... zvez z moškimi v tem življenju.Žal šele sedaj, v že mojih petdesetih letih, a bolje sedaj, kot nikoli!Prevare prevar so zarezale globoke brazde bolečin v mojo Dušo in Srce.Moja »zadnja« - do grozljivosti izprijena zveza z moškim, me je zaznamovala tako močno, da sem zmogla iti v največje globine bolečin, z čutenjem in zavedanjem, da se OSVOBAJAM bolečin, pritlehnih energij, katere sem, zaradi svojih - kot kaže -, kroničnih nespoštovanj sebe »nosila in pestovala« skozi mnoga življenja.A zdaj vem, da je Sončna pot pred menoj, da sta SVOBODA v Duši in Srcu in VESELJE moji zavezniki .HOČEM, ZMOREM, ZNAM... Pogovori z Dušami iz »onostranstva« so mi pomagali ogromno, ker množica prebranih knjig iz duhovne litertature ni mogla »odpreti« vsega tega v meni....Je in prihaja lepo... a priznam, raj začenjam čutiti skozi pekel muk, solz, neprespanih noči,... spraševanj, ZAKAJ, KAJ...?SREČNO NA POTI VAM ŽELIM!
M.M.M., Ljubljana

Pozdravljena Dagmar. Po priporočilu prijateljev sem se odločil tudi za to izkušnjo in preizkušnjo z Vodnikom. Zelo sem vesel, da sem se resnično odločil in naredil korak in se spoznal s teboj in svojim osebnim Vodnikom. Pokazala si mi pot, ki mi je poznana in vzporedno tudi ne. A vseeno posebna izkušnja, ki jo ne moreš pozabiti in jo ohranjaš pri sebi dolgo. Izkušnjo z Vodnikom priporočam vsakemu, ki ne ve kako in kaj naprej v življenju. Iz lastnih izkušenj lahko povem, da je resnično vse to in, da se stvari intenzivno obrnejo na boljše. Začel sem gledati širše in bolj zavzeto delovati sam sabo. Zato lahko samo še to napišem: ni besed, ki bi vse to opisovale, ampak le lastna izkušnja.
B.Trebnje

Pozdravljena ga. Dagmar,jaz se vam še enkrat iskreno zahvaljujem za srečanje z mojim vodnikom in mojo mamo. Mislim, da se mi je od takrat življenje spremenilo, spremenile so se energije v meni.Ste resnična glasnica duhovnega sveta. Po obisku pri Vas se začnejo v duši dogajati spremembe, pa ne samo v duši, dogajajo se tudi navzven. Meni se spreminjajo stališča kot tudi želje in interesi. Začneš rasti, čeprav sem rastla že v preteklosti, pa se mi to sedaj dogaja, tudi bolj pospešeno. Po pogovoru z mojo pokojno mamo čutim do nje veliko veliko ljubezni, vidim da mi je dala veliko že za čas mojega življenja, kot tudi pri vas, resnično je deloval name močno duhovni svet. Tudi moj vodnik mi je veliko pomagal. Bolj se zavedam sebe, bolj vidim lepe stvari okrog sebe in zavedam se, da smo tukaj na enem velikem popotovanju. Koliko in kaj bomo odnesli iz tega popotovanja pa je odvisno od nas samih.
S., Brezovica

Draga Dagmar!
Draga Dagmar, iskrena hvala za poslano. Sem dobil, poslušal in shranil. Hvala ti za prenos besed in ob poslušanju dojemam kakšen dar si in kaj nam lahko podajaš. Ni »naključij«, ampak »na ključ je«. Tako sva se spoznala tudi v tem življenju. Hvala ti za vse. Zaupam, da se bova še videla, drugače pa se na duhovnem nivoju že dolgo poznava.
S., S.Konjice
P.S. Prebral sem tvojo zgodbico. Hvala ti za čudovito darilo. Srečni tvoji otroci, ko imajo takšno mamico.
 

KONTAKTIRAJTE ME

Za termin seanse se lahko naročite po telefonu ali po elektronski pošti.

Predvidevam, da boste (preden se odločite za seanso) imeli še veliko vprašanj. Tudi za ta vprašanja sem vam na voljo preko telefona in elektronske pošte.

mail: dagmar@glasovi.si  

GSM: 041 856 060

PRIPOROČENO BRANJE